Kjøpsbetingelser

..................................................................................

Bestilling
Etter at din bestilling er bekreftet av deg vil du automatisk få opp en melding fra oss som bekrefter bestillingen, og motta en e-post med ordrebekreftelse.

Personvern

Personopplysninger blir ikke solgt eller videreformidler til en tredjepart.

Alle personopplysninger blir oppbevart i samsvar med norsk lov.

Betaling

Vi benytter 3D Secure på våre sider som gjør det trygt, enkelt og sikkert å betale med kort på internett.

3D Secure er en felles sikkerhetsstandard for betaling over internett med VISA (Verified by Visa) og MasterCard (SecureCode).

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenester på siden. Vi tar også forbehold på prisendringer. Prisendringer påvirker ikke sendte bestillinger.

Levering /lager
Vi bestiller varer fortløpende fra leverandør, og har forebehold at det kan være utsolgt for en vare. Dersom det er tomt for en vare vil du få beskjed om dette før utsendelse av ordren.

Frakt /sending
Vi sender vanligvis pakken med posten, innen tre virkedager etter at du har bestilt varene. Pakken kan deretter hentes på nærmeste postkontor innen seks virkedager. På enkelte strekninger kan fremsendingstiden ta opp til åtte dager. Bestillinger over kr 600,- er fraktfrie.  For bestillinger under kr 600,- er fraktkostnaden på kr 69,- 

Det vil komme et pristillegg for pakker til Svalbard på kr 200,- i tillegg til fraktkostnaden. Vi sender ikke til andre land enn Norge.

Angrerett og reklamasjon

Angrerett:
Hvis du ønsker å returnere varen du har kjøpt må dette gjøres innen 14 dager. Fyll ut angrerett skjema som medfølger bekreftelsen av ordren. Send skjemaet og varene i hel og i ubrukt/forseglet stand samt i original emballasje. Kjøper må selv betale returkostnadene. Oppkrav kan ikke benyttes ved retur. Avtaleretten (§2b) gjelder ikke når samlet pris er mindre enn kr 300,-, når den ikke returneres tilnærmet lik ny, er brukt med mer.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi skriftlig melding på e-post eller brev, om at du vil påberope deg mangelen. Skriv en mail til ik@ikhudoghelse.no og beskriv problemet. Du vil da få informasjon om hva du skal gjøre videre. Ved feil og/eller mangler på varer dekker vi returporto og sender ny vare kostnadsfritt. Lov om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

 

Ta kontakt med oss på mail ik@ikhudoghelse.no dersom du har noen spørsmål.