Bredspektret Solbeskyttelse:
Titandioxid beskytter mot UVA-, UVB- og UVC-stråling

Huden elsker ikke solen like mye som vi selv gjør. Vi må beskytte huden for å kunne nyte herlige soldager. Hvor mye sol du tåler er avhengig av hudens egenskaper til å produsere pigment. Ingen kan bli immun og ”tåle” sol.

Hvert år får vi spørsmål om hvorfor vi ikke har solfilter i våre dagkremer. De kremene som inneholder solfilter produseres ofte i USA hvor det ofte er betydelig varmere klima enn her. Ny forskning viser at vi får lettere D-vitaminmangel hvis vi har solfilter hele året i Sverige og Norge. MARIA ÅKERBERG er produsert i Sverige for det nordiske klimaet, når solen kommer anbefaler vi i stedet at du legger en solkrem oppå dagkremen din eller bruker Protecting Oil Outdoor som en primer.

I følge EUs nye anbefalinger skal beskyttelsen mot UVA minst være en tredjedel av produktets beskyttelse mot UVB. Dette har gjort det vanskeligere å fremstille helt fysiske solfiltre. Derfor har vi også våre Outdoorprodukter som er god solfaktor i. De lever ikke opp til EUs krav så derfor får vi ikke skrive ut at de inneholder Spf. 

Våre solbeskyttelsesprodukter er også miljøvennlige og skader ikke fisk og alger når vi hopper i havet etter solingen.

I all vår solbeskyttelse har vi valgt å bruke Titandioxid som eneste solfilter.

Titandioxid er et mineral som legger seg på hudens overflate og reflekterer solens stråling.

Titandioxid går ikke inn i kroppen. Titandioxid skjuler ikke kroppens varselssignaler.

Huden blir rød når den utsettes for mer sol enn den tåler. Den beste ingrediens å bruke som solfilter i solbeskyttelsesprodukter er Titandioxid og det har vi brukt siden 1996. Det er en ingrediens som fortsatt anbefales av hudleger og som også kan brukes til barn.

Maria Åkerbergs solbeskyttelsesprodukter passer ekstra bra til de minste! Beskytt barna med solbeskyttelse Titandioxid, samt klær. Vår egen beskyttelse er ikke utviklet når vi er små. Barn under tre år bør ikke være i solen.

Slik brukes våre solprodukter:

Den mest effektive beskyttelsen får du ved å påføre Sun Protecting Oil SPF 15 over hele kroppen, for siden å påføre de mest utsatte partiene med Sun Lotion SPF 20. Når huden er litt hvit, er det maksimal beskyttelse. Tenk på at Titandioxid kan skrapes bort av klær.

UVA - aging
UVB - burning
UVC - cance